info@hotelook.gr
+30 2310 511396
Δωρεάν Παρουσίαση
x

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία της παρακάτω φόρμας και ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει άμεσα για μια δωρέαν παρουσίαση της μηχανής κρατήσεων και του διαχειριστικού περιβάλλοντος.

Επεκτείνετε τα φυσικά όρια του καταλύματός σας. Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό!

Η νέα εποχή έχει φέρει μαζί της νέα trends και στον χώρο του Τουρισμού, με τα Traveler Tribes να απαιτούν πλέον διαδικτυακή παρουσία από το κατάλυμα που θα επισκευθούν. Εντυπωσιασμός και λειτουργικότητα για τον χρήστη (UI & UX).

Διαχείριση με τον πιο εύκολο, γρήγορο και αποδοτικό τρόπο, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια της επιχείρησης σας.

Τα παραπάνω πλεονεκτήματα του hotelook Website γίνονται πραγματικότητα χάρη στο In-house Development και το Custom Made CMS που έχει αναπτύξει η εταιρεία μας και μας επιτρέπει ανάπτυξη χωρίς περιορισμούς.

Εντυπωσιασμός και λειτουργικότητα

Με το website σας να είναι πλέον η κατεξοχήν ταυτότητα σας, δεν μπορείτε παρά να ρίξετε βάρος στην δημιουργία μίας αξιόλογης “βιτρίνας” που θα τραβάει ουσιαστικά τον κόσμο.

Όμως η προσέγγιση της δημιουργίας ενός website και κάτι που κάνει το hotelook να ξεχωρίζει, είναι το γεγονός ότι φροντίζουμε να το κατασκευάσουμε γύρω από δύο άξονες.

Ο πρώτος είναι ο εντυπωσιασμός και λειτουργικότητα για τον χρήστη (UI & UX), ούτως ώστε με τον πιο απλό τρόπο να μπορεί να πλοηγηθεί στον χώρο μας και βρεί αυτό που ψάχνει, ενώ βήμα βήμα τον παροτρύνουμε να πραγματοποιήσει κράτηση.

Ο δεύτερος περιλαμβάνει την διαχείριση από μεριάς σας, ουτώς ώστε να γίνει με τον πιο εύκολο, γρήγορο και αποδοτικό τρόπο, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια της επιχείρησης σας.

 

In-house Development

Δυνατότητα για μεγαλύτερο Customization

Σχεδιασμένο πάνω στις ανάγκες της τουριστικής επιχείρησης

Πιο καθαρός κώδικας / Πιο γρήγορο site / Πιο καλό SEO

Περισσότερη ασφάλεια

Συμβατότητα με όλες τις συσκευές

Η χρήση φορητών συσκευών για την πλοήγηση στο διαδίκτυο, tablets και smart phones, έχει πλέον ξεπεράσει σε στατιστικά την χρήση επιτραπέζιου υπολογιστή. Ωστόσο, οι περισσότερες ιστοσελίδες δεν είναι προσαρμοσμένες για την εξέλιξη αυτή.

Οι φορητές συσκευές έχουν μικρότερες οθόνες επομένως και αναλύσεις και θα πρέπει να εμφανίζουν με διαφορετικό τρόπο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας για την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στον χρήση (UX). Διαφορετικά ο χρήστης αναγκάζεται να μεγαλώνει με zoom-in zoom-out την κάθε σελίδα, πράγμα που στατιστικά τον οδηγεί στο να φύγει τελικώς από το website.

Επομένως καθώς το μέγεθος της οθόνης είναι διαφορετικό για κάθε τύπο συσκευής είναι σημαντικό ένα website να έχει τη δυνατότητα προσαρμόζεται. Μιά λύση ονομάζεται responsive design. Το responsive design προσαρμόζει την εμφάνιση του site σε κάθε συσκευή, ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης πάντα με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.

Η δεύτερη και ιδανικότερη λύση, ακούει στο όνομα mobile site. Πρόκειται για ένα άλλο website με το ίδιο περιεχόμενο του αρχικού, κομμένο και ραμμένο στις ανάγκες της χρήσης των συσκευών τηλεφώνου.
Τα πλεονεκτήματα των mobile sites διακρίνονται τόσο στην εύκολη χρήση τους όσο και στην φιλικότητα τους προς τις μηχανές αναζήτησης.

 

Γιατί να επιλέξετε responsive design και mobile version?

• Δύο στους τρεις χρήστες επισκέπτονται το website σας από smarthphone ή tablet.

• Κάθε επίσκεψη στο website σας πρέπει να ισοδυναμεί με μία θετική εμπειρία.

• Το website προσαρμόζεται σε όλες τις συσκευές, υπάρχουσες και μελλοντικές χαρίζοντας την ιδανική εμπειρία στον επισκέπτη.

• Οι ιστοσελίδες είναι εξ ορισμού πιο φιλικές στο S.E.O.

• Ο αλγόριθμός της google ευνοεί τα websites στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Το hotelook παρέχει λύσεις σε hotel websites τόσο με responsive design όσο και με mobile versions ώστε κάθε επισκέπτης ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιεί να απολαμβάνει την ίδια εξαιρετική εμπειρία που προσφέρουν οι ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε. Με mobile friendly design οι ιστοσελίδες των πελατών μας εμφανίζονται ψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Hotel SEO. Πόσο καλά σας γνωρίζει ο «κόσμος»?

Με τις κατάλληλες ενέργειες SEO, επιτυγχάνουμε την αύξηση των επισκέψεων στην ιστοσελίδα που συχνά μεταφράζονται σε κρατήσεις στο ξενοδοχείο.

Ακολουθώντας σύγχρονες μεθόδους στατιστικής ανάλυσης μπορούμε να βρούμε τα δυνατά σημεία των συγκεκριμένων λέξεων κλειδιών και να ορίσουμε μία στρατηγική προσαρμοσμένη στο κατάλυμα σας, τοποθετώντας το εν καιρώ, ψηλότερα στις αναζητήσεις.